• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

Dalida

Instruktør: Lisa Azuelos
Land: Frankrig
År: 2016

Fra hendes første koncert i Paris i 1956, ægteskabet med radiodirektøren Lucien Morisse, rejsen til Indien og megahittet ”GiGi L’Amoroso” i 1974 er filmen DALIDA et rørende portræt af en af Europas største talenter. Den smukke italiensk-ægyptiske sangerinde var en af Frankrigs største sangstjerner i 1950’erne og 1960’erne med mere end 130 millioner solgte plader på verdensplan. Dalida levede et ekstravagant og ukonventionelt liv med berømmelse, succes, rigdom, horder af fans og mange mænd. Et liv, hun imidlertid betalte en høj personlig pris for.

 

…en helt igennem elegant og seværdig film om en stor stjerne med alt det stjernestøv, man kan ønske sig.” – CinemaZone