• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

The First Monday In May

Instruktør: Andrew Rossi
Land: USA
År: 2016

I filmen følger vi kurator for kostumeinstituttet, Andrew Bolton, i udarbejdelsen af museets modeudstilling ”China: Through The Looking Glass” fra 2015. Udstillingen er et samarbejde mellem Kostumeinstituttet og Afdelingen for asiatisk kunst på museet, og fremviser vestlig kinesisk-inspireret avantgarde mode side om side med traditionelle kinesiske artefakter, malerier, kostumer mm. Udfordringen for Bolton er, at ”China: Through the Looking Glass” skal forsøge at slå succesen fra Boltons tidligere udstilling: ”Alexander McQueen: Savage Beauty”, der blev en af museets største kunstneriske og kommercielle succeser i 2011.

… en billet til den slags fest, som du aldrig selv ville blive inviteret til.” – Time Out