• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

I morgen

Instruktør: Cyril Dion & Mélanie Laurent
Land: Frankrig
År: 2016

Håbet kan være svært at finde mellem klimaforandringernes sorte fremtidsforskrifter. Ikke desto mindre er det netop håbet, viljen og kampen for en grønnere verden, der hyldes i dokumentarfilmen ‘I Morgen’ (Demain) om alternative løsninger på de udfordringer, klimaforandringerne stiller verden over for.

Filmen tager os med rundt om jorden og viser, hvad der bliver gjort for at forhindre global opvarmning. Også i København lander vi, hvor 3⁄4 af hele landets befolkning ejer en cykel. Filmen er en øjenåbner, der viser hvor meget vores verden faktisk er i fare og den sætter i gang i tankerne om, hvad vi skal gøre for at bevare vores samfund. Mens mange andre film om samme emne er fortalt med alarmklokker og løftet pegefinger, fremstår denne anderledes positiv.

Det er en dybt inspirerende film, og man forlader biografen sjældent opløftet og fuld af virketrang.” – Information