• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

Disorder

Instruktør: Alice Winocour
Land: Frankrig & Belgien
År: 2016

Eks-soldaten Vincent (Schoenaerts) hyres til at beskytte en velhavende libanesisk våbensælgers barn og hustru, Jesse (Kruger), mens han er på forretningsrejse. Trods den tilsyneladende ro i den luksuriøse kæmpevilla, Maryland, i Frankrig, fornemmer Vincent en udefrakommende trussel. Vincent lider samtidigt af post-traumatisk stress fra sin tjeneste i Afghanistan, hvilket underbygger en konstant frygt om hans mentale tilstand og evnen til at bedømme situationen. Er Vincent blevet paranoid eller er der nogen ude efter dem? Den psykologiske spænding balancerer på et knivsæg og kan et hvert øjeblik eskalere til en regulær thriller. Gesaffelsteins (Divergent) både stille og pulserende subjektive lydlandskab gør ikke filmen mindre suspense-fuld.

En helt igennem suspensefuld biografoplevelse” – CinemaZone