• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

Mon roi

Instruktør: Maïwenn
Land: Frankrig
År: 2015

Mon Roi er en fransk film om advokaten Tonys (Emmanuelle Bercot) lidenskabelige og stormfulde forhold til storcharmøren Giorgio (Vincent Cassel). På en natklub møder hun Giorgio og det bliver starten på en hed og udfordrende affære med byens farlige, fandenivoldske og forførende restauratør. Giorgio er velhavende og lever i luksus med venner af folk fra modebranchen. Inden længe gifter Tony sig med Giorgio og bliver gravid, men Tonys bror (Louis Garrel) bliver mistænksom over for Giorgio og pludselig opdager Tony, at Giorgio langt fra er prinsen på den hvide hest. Giorgio har svært ved at forpligte sig og har stiftet en stor personlig gæld. Nu må Tony løsrive sig fra Giorgios tryllespind, samtidigt med at han er faderen til hendes barn.

…indeholder en fin fortælling om kærlighedens kompleksitet, og på den måde har den en ægthed over sig.” – Jyllands-Posten