• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

The Daughter

Instruktør: Simon Stone
Land: Australien
År: 2015

I ‘The Daughter’ vender den unge Christian (Paul Schneider) hjem til sin barndomsby efter 15 års fravær fordi hans far, Henry (Geoffrey Rush), skal giftes med den meget yngre Anna (Anna Torv). Henry er den velhavende ejer af det savværk, som har været det økonomiske fundament i generationer i byen. Christian genopretter forbindelse til sin gamle barndomsven Oliver (Ewen Leslie) og bliver snart draget ind i Olivers familie bestående af hustruen Charlotte (Miranda Otto), datteren Hedvig og svigerfaren Walter. Da Henry annoncerer lukningen af savværket, sender det et jordskælv gennem samfundet og især Olivers familie. Inden længe opdager Christian en dybt begravet familie-hemmelighed og i hans forsøg på at rette op på tingene, trues idyllen for alvor dem, han forlod for år tilbage.

The Daughter’ er nok tung og alvorlig, men i hænderne på debutantinstruktøren Simon Stone og et umanerligt godt sammensat hold af skuespillere er det også et opslugende og meget veldrejet værk” – Ekko