• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

May God Save Us

Instruktør: Rodrigo Sorogoyen
Land: Spanien
År: 2016

’May God Save Us’ (Que Dios nos perdone) udspiller sig i Madrid i 2011. Det er den varmeste august i mands minde. Halvanden million pilgrimme afventer pavens besøg, og den spanske hovedstad er under skærpet overvågning. En række ældre kvinder bliver pludseligt myrdet. To aparte og utilregnelige politikommissærer sættes på opgaven, men det viser sig at være vanskeligere end som så. Filmens spændingskurve stiger, da instruktøren skifter perspektiv og lader os følge seriemorderen på tætteste hold.

 

Vi forkæles med originale detaljer i opklaringen, overraskende sving i handlingen uden de bliver alt for urealistiske og et par gedigne chok. Og det foregår alt sammen så uhastigt, at det ikke bliver urealistisk og med fin tid til at folde selv mindre skridt i handlingen ud, fordi spilletiden er præcis to timer.” – Berlingske