• Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

Bullhead

Instruktør: Michaël R. Roskam
Land: Belgien
År: 2011

Jacky arbejder på familiens gård, hvor han er vidne til at svogeren pumper kvæget overdrevent med ulovlige væksthormoner. I al hemmelighed begynder Jacky selv at tage anabolske steroider i store mængder og det skal vise sig at få fatale konsekvenser. Den sammenbidte Jacky bærer på en voldsom barndomsoplevelse, som han har forsøgt at lægge bag sig. Men da en politimand på jagt efter hormonmafiaen bliver slået ihjel, konfronteres Jacky med sin barndoms traumatiske hændelser. En ubærlig hævntørst blusser op hos ham. Det sætter en kædereaktion i gang, som får uventede og tragiske konsekvenser og nu er der ingen vej tilbage…

“‘Bullhead’ er lige så sensationel, som den er voldsom, men den er fortalt uden sensationalisme eller unødig voldsdyrkelse.” – Politiken
Krimidramaet ‘Bullhead’ foregår i en verden blandt hormonsmuglere og dealere, hvor nådesløse kvægavlere truer og bestikker sig til ulovlige, men indbringende, kvæghandler. Den amerikanske filminstruktør Michael Mann har udtalt, at ‘Bullhead’ er en af de bedste film, han nogensinde har set. Og Matthias Scheonaerts’ præstation er blevet sammenlignet med Robert De Niros i Raging Bull.