[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_custom_heading text=”TRUMAN – VENNER FOR LIVET” google_fonts=”font_family:Montserrat%3Aregular%2C700|font_style:400%20regular%3A400%3Anormal”][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][vc_column_text]Premiere d. 24. november 2016 i biografer landet over[/vc_column_text][vc_row_inner][vc_column_inner][vc_single_image image=”1604″ img_size=”large” onclick=”img_link_large”][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space][vc_empty_space][vc_video link=”https://www.youtube.com/watch?v=SWrhbcyrYhg” title=”TRUMAN trailer”][vc_column_text]

 

TRUMAN – VENNER FOR LIVET er det nyeste rørende spanske drama fra instruktør Cesc Gay.

Filmen handler om Tomás, som er bosat i Canada. Tomás tager som en overraskelse til Madrid for at besøge sin bedste og ældste ven Julián, som bor sammen med sin trofaste følgesvend: Hunden Truman.

Julián er imidlertid en stålsat mand, der ved, hvad han vil, så det pludselige gensyn med Tomas bliver ikke helt gnidningsløst. Sammen begiver de sig ud på en emotionel rejse over fire dage, hvor deres venskab, fælles historie, alder – og afslutningen på livet – kommer i højsædet. Der går ikke længe, inden de befinder sig i situationer, som nok er følelsesmæssigt overvældende, men som samtidig også skaber minder for livet.

Denne tragikomiske historie sætter fokus på venskabet, og hvordan det bringer både glædelige og sørgelige stunder med sig. Og hvordan afsluttes et besøg – og et helt liv sammen – på bedste vis, når man ved, det er sidste gang, man ses?

De to bedste venner, Julián og Tomás, spilles af de prisvindende skuespillere Ricardo Darín og Javier Cámara. De to får følgeskab af den også prisvindende Dolores Fonzi i rollen som Juliáns kusine, Paula.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

 

a3-citat_truman_01-kopi

Filmen vises i følgende biografer fra den 24.11 – nogle lidt senere:

Aalborg, Aalborg Biffen Nordkraft
Aarhus, Øst for Paradis
Assens, Assens Bio
Bagsværd, Bibliografen
Ballerup, Baltoppen Bio

Faxe, Biografen Kanten

Frederiksværk, Kosmorama (tbc)
Frederikssung, Park Bio
Gentofte, Gentofte Kino (tbc)
Hadsten, Hadsten Bio
Hillerød, Café Slotsbio
Hjallerup, Kinoteatret
Holbæk, Kulturbiografen Frysehuset
Holte, Reprise Teatret
Humlebæk, Humle Bio (tbc)
Hvalsø, Hvalsø Bio og Kulturhus
Ishøj, Ishøj Bio
Jelling, Byens Bio
Kolding, Nicolai Bio 1&2
Korsør, Korsør Bio 1&2
København, Grand
København, Vester Vov Vov
København, Park Bio (tbc)
Lemvig, Lemvig Biohuset
Odense, Odense Café Biografen
Ry, Ry Biograf
Stege, Biografen Stege
Svaneke, Cassiopeia
Stege, Biografen Stege
Thisted, Kino 1-2-3
Valby, Valby Kino
Værløse, Bio Værløse