MAY GOD SAVE US

Premiere 27. juli 2017

poster_god kopi

 

Instruktører: Rodrigo Sorogoyen
Medvirkende: Antonio De La Torre, Roberto Alamo
Land: Spanien
Længde: 124 min.
Genre: Thriller

 

De kan noget med spænding i Spanien! MAY GOD SAVE US er produceret af holdet bag den spanske krimisucces, MARSHLAND, der var en succes herhjemme i 2015. Filmen var nomineret til hele 16 priser ved San Sebastián filmfestival i 2016, hvor den løb med prisen for bl.a. ‘bedste manuskript’. Vi så filmen på filmfestivalen i Toronto i 2016, og denne thriller, der har stærke referencer til både NO COUNTRY FOR OLD MEN og PSYCHO, fik os til at sidde ude på kanten af stolen af bar spænding!

 

Madrid, 2011. Den varmeste august i mands minde. Halvanden million pilgrimme afventer pavens besøg og byen er under overvågning af sikkerhedsstyrker. En række ældre kvinder bliver pludseligt myrdet. To politikommissærer, som ingen ønsker at arbejde med, sættes på opgaven at opklare mordmysterierne. Men det viser sig at være vanskeligere end som så og filmens spænding stiger, da vi som publikum får at vide, hvem seriemorderen er og følger denne udi hans gerninger.

 

May God Save Us still5
May God Save Us still1May God Save Us still4May God Save Us still3May God Save Us still2

 

Se traileren her!

 

MAY GOD SAVE US: Co-funded by the Creative Europe programme of the European Union.

Print

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.