Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/9/41shadows.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2854 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/9/41shadows.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/operations.class.php on line 2858 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/1/7/9/41shadows.dk/httpd.www/wp-content/plugins/revslider/includes/output.class.php on line 3708 Filmlounge - 41Shadows
  • Map

    Click to open a larger map

  • Map

    Click to open a larger map

Filmlounge er Danmarks nye hjem for kvalitetsfilm

41Shadows lancerede d. 30. november 2017 Filmlounge med en visionen om at gøre kvalitetsfilm og film med stærk kulturel og kunstnerisk værdi lettilgængelige i Danmark.

Filmlounge er blevet til på grund af et behov. Et behov for en brugervenlig platform til at finde og streame gode spillefilm på en nem måde. Det kan være svært og uoverskueligt at finde de gode film på internettet, og derfor ønsker Filmlounge at skabe en platform hvor både filmnørder, -eksperter og almindelige filmelskere altid kan finde indhold i topklasse.

For at sikre et inspirerende kvalitetsindhold er alle film på Filmlounge nøje udvalgt og særligt kurateret til tjenesten. Her udvælges de bedste film på baggrund af anmeldelser fra velanerkendte danske og udenlandske nyhedsmedier, og tjenesten vil på den måde garantere film i topklasse. Hos Filmlounge findes både nye film og ældre klassikere – alt fra Tarkovskij til Woody Allen.

Vi bestræber os på at tilbyde anderledes og spændende film, som kan være svære at finde på andre platforme. Det er nemlig en fælles passion for de smalle, de skæve og de stærke film, der har givet anledning til at søsætte Filmlounge som en moderne streamingtjeneste, der vil være nettets svar på en arthouse-cinema.

For mere information om Filmlounge, kontakt da presseansvarlig Pernille Sauer:
pos@41shadows.dk /
+45 81610030
Jeg har en drøm om at gøre de fantastiske filmperler brede. Og det er muligt.
Pernille Munk Skydsgaard