film-lounge-logo-grøn-rgb-480

FILMLOUNGE ER DANMARKS NYE HJEM FOR KVALITETSFILM

”Jeg har en drøm om at gøre de fantastiske filmperler brede. Og det er muligt.”

                                                                             – Pernille Munk Skydsgaard, Filmlounge

41Shadows er stolte over at kunne præsentere et nyt streamingsite til filmelskere over hele landet. Den 30. november 2017 gik vi i luften med FILMLOUNGE. Her er visionen at gøre kvalitetsfilm og film med stærk kulturel og kunstnerisk værdi lettilgængelige i Danmark. Kun de bedste danske og internationale spillefilm udvælges til tjenesten, og her vil det være nemt, overskueligt og brugervenligt at se og opdage nye yndlingsfilm.

Filmlounge er blevet til på grund af et behov. Et behov for en brugervenlig platform til at finde og streame gode spillefilm på en nem måde. Det kan være svært og uoverskueligt at finde de gode film på internettet, og derfor ønsker Filmlounge at skabe en platform hvor både filmnørder, -eksperter og almindelige filmelskere altid kan finde indhold i topklasse.

For at sikre et inspirerende kvalitetsindhold er alle film på Filmlounge nøje udvalgt og særligt kurateret til tjenesten. Her udvælges de bedste film på baggrund af anmeldelser fra velanerkendte danske og udenlandske nyhedsmedier, og tjenesten vil på den måde garantere film i topklasse.

Hos Filmlounge findes både nye film og ældre klassikere – alt fra Tarkovskij til Woody Allen. Vi bestræber os på at tilbyde anderledes og spændende film, som kan være svære at finde på andre platforme. Det er nemlig en fælles passion for de smalle, de skæve og de stærke film, der har givet anledning til at søsætte Filmlounge som en moderne streamingtjeneste, der vil være nettets svar på en arthouse-cinema.

Hovedkvinden bag tjenesten er Pernille Munk Skydsgaard, som har mere end 10 års erfaring med lancering af spillefilm. I 2013 startede hun produktions- og distributionsselskabet 41Shadows. Ønskes interview eller kontakt med Pernille, kontakt da vores presseansvarlig.

SE FILMLOUNGE HER

For yderligere information om Filmlounge kontakt da presseansvarlig:

Pernille Sauer / pos@41shadows.dk