ÅBENBARINGEN 

_poster_åbenbaringen

Instruktion: Xavier Giannoli

Længde: 140 min.

Genre: Drama, mysterium

Produktionsland: Frankrig

Medvirkende: Vincent Lindon, Galatéa, Bellugi, Anatole Taubman

Dansk premiere: Efterår 2018

 

L'APPARITION - DSC06118D © Shanna BessonL'APPARITION - IMG_0834B © Shanna Besson

 

Fra Xavier Giannoli, instruktøren bag den anmelderroste ’Marguerite’ (2015), kommer et intenst og stemningsfuldt mysterium om en ung piges guddommelige syn og den journalist, der skal afdække sagen. I rollen som den erfarne journalist ses den fremragende skuespiller Vincent Lindon, som bl.a. er kendt for ’Alt for hende’ (2008) og ’Markedets lov’ (2015). ’L’apparition’ får premiere i hjemlandet d. 14. februar 2018.

 

Jacques er en talentfuld journalist, der har ry for at være en objektiv efterforsker. En dag rekrutteres han derfor af Vatikanet til at undersøge en mystisk sag i en lille fransk landsby, hvor en ung pige påstår at have set Jomfru Marias genfærd. På grund af sit syn har den unge pige, Anna, fået sig et stort følge af troende fra landsbyen, og hun splittes nu mellem offentlighedens opmærksomhed og sin personlige tro. Jacques begynder langsomt at redde de mange indviklede tråde ud og opdager snart de hemmelige motiver bag sagen. En sag der ryster ham dybt.

 

The European Commission support for the production of this publication does not constitute an endorsement of the contents which reflects the views only of the authors, and the Commission cannot be held responsi­ble for any use which may be made of the information contained therein.